Netdating er et populært fænomen i alle aldersgrupper – og særligt de mere målrettede datingsider har stor succes. Mange singler foretrækker at mødes i et forum, hvor man ved, at der i hvert fald er nogle enkelte fællesnævnere, der er slået fast på forhånd. Derfor popper der også flere og flere datingsites op, som har en bestemt målgruppe for øje. Det kan være for eksempel fitness dating eller farmer dating – eller senior dating.

Ved at vælge en målrettet datingside sikrer du, at du har et eller andet til fælles med de mennesker, du rækker ud efter – om det så er nok, kan kun tiden vise.

Hvad er senior dating?

Senior dating er – som navnet antyder – dating mellem personer, der har en vis alder og en vis livserfaring. De målrettede senior dating sites retter sig primært mod folk over enten 40 år eller 50 år. For de fleste seniordating siders vedkommende kan du end ikke få lov til at oprette en profil, hvis ikke du har nået en bestemt alder, og derfor er du helt sikker på, at du ikke støder på en masse yngre mennesker, der er et andet sted i livet, end du er.

Oftest er seniorer mere seriøse og målrettede i deres søgning efter kærligheden, end yngre mennesker er. Når man når en vis alder, har man desuden et markant bedre billede af, hvem man er, hvor man er i sit liv, og hvad man gerne vil have. Det gør netdating for seniorer en hel del nemmere, fordi de fleste her ikke gider spilde tiden på mennesker, der ikke matcher.

Rigtigt godt udbud inden for senior dating

Seniordating er blevet populært, og det har betydet en vækst i antallet af datingsider for seniorer. Der er dermed også en ret god chance for, at du kan møde den eneste ene på nettet, fordi udbuddet af datingtjenester bliver bedre og bedre.

Ved at oprette en profil på et datingsite som er målrettet specifikt seniorer, er du sikret at møde ligesindede med samme ønske om at finde kærligheden som dig. Det er aldrig for sent at komme i gang, og hvis du er én af dem, som simpelthen ikke aner, hvor du skal finde kærligheden, så er nettet et rigtigt godt sted at starte.

Her har du mulighed for at date i dit eget tempo og tage kontakt til de personer, som du synes virker interessante. Nogle vælger at skrive sammen i meget lang tid, før de mødes, mens andre er større tilhængere af at mødes hurtigt og fornemme kemien på en fysisk date. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Hvordan finder du den eneste ene på nettet?

Når du opretter en profil, bliver du bedt om at skrive en profiltekst – hold teksten let spiselig og interessant, og fortæl nogle ting, som, du synes, fortæller en del om, hvem du er, og hvad du står for.

Sørg også for at bringe lidt humor ind i teksten. Dating skal være sjovt – ikke tungt.

Dernæst skal du vælge et godt og vellignende profilbillede – gerne hvor du smiler eller griner. Glæde gør dig (endnu mere) tiltrækkende og attraktiv, og dit billede og din tekst skal netop være det, der får dig til at stikke ud i mængden af de andre singler.

Vær ikke bange for at tage det første skridt og skrive til én, du synes, lyder spændende. Lad være med at sidde og vente på, at den anden tager kontakt.

Men det allervigtigste ved online dating er åbenhed. Vær åben over for andre mennesker og nysgerrig på, hvad de har at byde på. Det kan godt være, at du ikke møder den eneste ene med det samme, men du vil helt sikkert møde spændende mennesker.

Disclaimer